måndag 18 mars 2013

Välkommen härliga måndag!

Måndag morgon med klar himmel, och det ser ut att kunna bli en riktigt fin dag. Hoppas får se minusgraderna slå över till plus och smälta bort lite av den vinter som ännu ligger kvar utanför fönstret. Även på insidan av mina fönster är det fortfarande vinter, men i helgen köpte jag hem blomjord och det är dags för omplantering och ompyssling av de blommor som nu ska väckas från vintervila. Ser verkligen fram emot att få ha vackert blommande pelargoner i mina fönster igen.


Men än så länge får fönstren fyllas av vårblommor som pärlhyacinter, krokus och scilla. Synd bara att de inte står sig så länge, önskar att jag kunde få ha de små blommorna kvar i flera veckor.

Tack för alla fina kommentarer om mitt pyssel! Även den här helgen blev det tid till lite pyssel, och en liten loppistur. Ska se om jag lyckas fånga fynd och pyssel på bild under veckan.
Känner på mig att det kan bli en riktigt bra måndag idag, och jag hoppas att ni får en likadan, och en fin start på nya veckan!

5 kommentarer:

Huset nummer tio sa...

Vilken vacker påskkrans du gjort, gillar också att det "sticker ut" lite sådär.

Vackra blommor du köpt, här ska de inhandlas till påsk och då ska jag slå på stort och köpa en massa;) Kommer inte våren ute så får man fixa din inne;)

ÖNskar dig en härlig måndag
Kram
Annie

Huset på Backavägen sa...

Älskar också vårblommor men håller med dig att det är synd att de inte håller så länge, blir dyrt... :-)
Kram Anki

Gardenhouse sa...

Härligt med vårskira blommor och pyssel!
Skönt med solen och ljuset som återvänder...
Men vart tar helgerna ivägen?!
Här är fullt upp med pappa på sjukhuset än, så man hinner knappt med nåt ;)
En härlig vecko start till dig med,
kram Sussi

House and Garden by Bia sa...

Härligt med vita pärlisar;))
och vilket fint tips jag fick med vågen...har ju också en sån...kul idé!
Önskar dej en bra start på nya veckan;))
Kram vännen!

LillyDorotea sa...

Jag håller med dig nu vill vi ha plusgrader!För inne har våren flyttat in här också så smått :)Ser fram emot att se ditt pyssel och dina fynd :)Ha de gott!

Kram Åsa