fredag 8 mars 2013

Längtan...

Det blev visst en liten bloggpaus, men nu tittar jag in med en liten fredagshälsning. Ännu en arbetsvecka går mot sitt slut, men oj, vilken vecka det har varit! Strålande sol nästan varje dag, och den ger verkligen massor av ny härlig energi! Den här tiden på året är verkligen en av de allra bästa...

Solen har börjat titta fram, och sakta, sakta smälter snön utanför fönstret. Dagarna blir ljusare och känns plötsligt längre, fåglarna kvittrar och jag längtar efter att få se det allra första lilla gröna bladet som tittar fram i trädgården. Förutom det finns det också massor av härligt pyssel att göra som hör vår och påsk till. Som vanligt när tiden för pyssel är knapp, dyker det upp massor av idéer som jag vill prova, vilket påminner mig om att jag ännu inte ordnat mig någon pysselbok att skriva ner idéerna i. Hur gör ni för att komma ihåg pysselidéer som dyker upp när det inte riktigt finns tid att testa dem?


Ser också väldigt mycket fram emot att få de här fantastiska blommorna tillbaka i fönstret. Ett riktigt härligt vårtecken när pelargonerna får flytta in från platsen där de vintervilat. Och så brukar det ju alltid bli ett par nyinköpta också.. =)

Tack så mycket för alla härliga kommentarer, och så roligt att ni är så många som vill vara med i den lilla tävlingen! =)

Önskar er alla en alldeles underbar fredag!

12 kommentarer:

MirEll sa...

Har samma dilemma som du, massor av idéer men ingenstans att skriva ner dem så jag kommer ihåg. En pysselidébok vore kanske något för mig också. =)
Kram Linda

Rosa i huset i vitt sa...

Ja man får en massa ideer ..jag vill göra så mycket ..men tiden går för fort.
ha en trevlig helg
kram Rosa

Mycket annat & lite betong sa...

Det du skriver om vädret stämmer hos oss också. Snön smälter väldigt sakta, men det är kalla nätter.
Jag skriver och ritar mina idéer på lösa papper. Det blir lite rörigt så en bok skulle kanske vara bra.

Ha en skön helg!
Kram Agneta

Huset nummer tio sa...

Mina idéer lägger jag i telefonen för den har jag oftast med mig. Men tyvärr glömmer jag titta där i när tiden sedan uppkommer;(

Önskar dug en ljuvlig helg och de där säckarna hade jag turen att ropa in på auktion men det var inte billiga ( intresset var stort) har inte hittat några sen dess så förmodligen är de ganska eftertraktade.

Kramar
Annie

Nyanser av vitt sa...

Tittar in för att önska dig en mysig helg.
Kram Agneta

House and Garden by Bia sa...

Är hemma som hastigast (vi glömde lite mat som vi skulle ha med, fniss)
Så jag vill bara önska dej en fin lördag...vi ske se på mello ikväll!!
Ha de gott vännen!
Kram

Anna sa...

Jag såg årets första pelargoner på Bettys i Borås i torsdags! Härligt vårtecken tycker jag! Jag har köpt jord och ska plantera om mina nu, men gör som du och köper några nya också.
Kram Anna

Black Iris sa...

Precis som du får jag också en massa ideér, tips och inspiration. Hälften glömmer jag säkert och mycket skriver jag upp på små lappar som sen försvinner.. Trots det får jag ändå en hel del gjort :)

Kram Maidi

Änglarum sa...

Pelargoner är ett måste hos mig! denna tantblomma har verkligen fått revanch hi hi.. ha en fin kväll o start på veckan! kram Jessica

lotta sa...

Här i norr har det varit sportlovsmys så det är så kul att solen varit varm och skön. Pelargontiden längtar jag också efter. Synd att mitt köksfönster mot söder blir lite för hett! Ha en fin vecka! Kram Lotta

Petra Eriksson sa...

Hejsan! Bara lilla jag som kikar runt och lämnar lite avtryck. Tack för all fin inspiration! KRAM Petra E www.romantiskahem.blogspot.com

Huset på Backavägen sa...

Jag har samma dilemma med idéer som man vill spara och inte glömma. Håller på och fixar till mitt skrivbord och ska nog göra en stor anslagstavla av ett gammalt fönster med hönsnät att sätta upp alla mina idéer på, en idétavla :-)
Kram Anki