onsdag 20 mars 2013

De där små sakerna...

Klockor, glasburkar och flaskor, trälådor, vågar, ljusstakar, bestick, saker av tråd... Ja, det är några av sakerna som jag ofta tittar efter på loppis och blir extra glad för om jag lyckas fynda.

I helgen lyckades vi mer eller mindre av en slump hitta en liten loppis, men med många vackra ting, i en liten privat lada en bit utanför stan. Här hade jag kunnat handla ännu mer, men några saker blev iallafall köpta, bland annat den här gamla, söta klockan...


Tyvärr kommer den nog aldrig visa rätt tid igen (mer än två gånger per dygn =) ), men jag gillar den ändå.


Har ni också något ni blir extra glada för att hitta på loppis, eller kanske till och med samlar på?

10 kommentarer:

Härliga Livet sa...

Godmorgon !
Det va verkligen länge sedan jag var på loppis. Men är sugen på lite nya saker. Den där klockan var ju super fin.
Må så gott.
Kram Pernilla

Huset nummer tio sa...

Jag håller alltid ett extra öga på blått porslin, tallrikar, koppar mm Sen vill ja ju bara ha en av var sort så det kan bli liiiite knepigt ibland. Sen kollar jag alltid efter klockor, glasflaskor, gamla resväskor mm mm
Hmm jag samlar nog på rätt mycket;)

Ha en ljuvlig dag
Kram
Annie

Gunillasljusglimtar sa...

Åh så fin klocka! Jaa vad samlar jag helst på tro?Nääe tycker om så mycket men har ju lite gamla småklockor du vet från farfar o snusdosa från farfar,nycklar är kul o allt smått o gott i nån sån där låda:)) Ha en bra dag Petra/ Gunilla

Hjärtruds Stuga sa...

Ibland gör man sina fynd. Jag får nog säga att jag köper mest ljusstakar när jag går på loppis. Så jag är nog en ljusstake samlare.

Må så gott

Kram Karin

Marie maräng sa...

Vilken fin klocka!
Jag har också en klocka som jag köpt på loppis som inte heller visar rätt tid mer än 2 gånger/dygn.. men det gör inget tycker jag ;)

Ha de gott!
Kram Marie

LillyDorotea sa...

Loppis är ju så kul! Underbar klocka du hittat :)Själv har jag en förmåga att stanna lite extra vid alla former av ljusstakar men även föremål i zink eller plåt av något slag, glasflaskor, trälådor, gamla tavelramar, fina plåtburkar, lampor, silverfat, mindre möbler som stolar och byråer mm...listan kan bli lång:)Ha en fortsatt fin dag!

Kram Åsa

Vita Falkens Lantliv sa...

Herregud va gör det att den inte går ;) Så charmig :)

Kram Susanne

Levindas Värld sa...

Det var ett fint fynd! Ibland känner man i hela kroppen när man har hittat någon inredningsdetalj som passar sådär lite xtra bra och som är något som ger stark karaktär och charm till ens hem :) Jag kan inte sätta fingret på just en sak utan det är mer en känsla som innfinner sig när man stöter på den där speciella saken, vad det nu kan vara!

House and Garden by Bia sa...

Härlig klocka...jag har faktiskt en liknande, men den är nog lite nyare, men köpt på loppis!!
Jag samlar på allt möjligt, fniss...
Trevlig kväll!
Kram bia

Anna sa...

Handgjorda spetsar blir jag alltid glad att hitta, de går alltid åt! Och vackra snirkliga ramar...
Ha en fin helg!
Kram Anna