söndag 8 april 2012

En härlig dag....till!

Påsken är verkligen en av årets härligaste högtider när våren börjar titta fram och med alla lediga dagar. En mysig långfredag med pyssel och förberedelser och sedan påskaftonsfirande... Vi har blivit bjudna på massor av god mat och inte kan jag låta bli chokladäggen... Kan ni? =)
Och idag en ledig söndag, och på den följer ytterligare en...härligt!


Med så många lediga dagar finns det plats för massor av roligheter, kanske hinns det med något loppisbesök.. =) Den här lilla såsskålen hittade jag för bara en tia, och den fick nu ta hand om några pärlisar och blev lite påskpyntad...


Fortfarande några dagar kvar på denna fina helg och idag strålar vårsolen från klarblå himmel! Och på tal om vår, nu har ju också nya numret av favorittidningen dykt upp i butikerna. Och dessutom kommer tidningen nu ut en gång i månaden! Som vanligt är den fylld av underbara bilder och massor av inspiration..


Vad hittar ni på en söndag som denna? Här får det nog bli en liten tur till blomsterhandlaren för att fylla på med lite vårblommor nu är solen tittar fram igen! Ha en fin dag i solen!

6 kommentarer:

"Hemmet är min vrå" sa...

Hejsan. Tack för kommentaren, du jag har också försökt komma in på loppisbloggen men inte lyckats, den fanns för ett tag sedan, kan hända att dom tagit bort den. Synd i så fall. Ha en fortsatt fin helg. Kram Mimmi

Anonym sa...

Ha en fortsatt underbar Påsk Helg!

Kram Birgitta

kathas kortmakeri sa...

Här har det skapats kort, tvätta,strykit,varit i stallet och hittat en moppe!
Påsk-kram
Katha

Anonym sa...

Det är så kul att läsa här och se allt
fint och mysigt du gör.
Kram // Lena

Fröken Tindra sa...

Hoppas att du ännu njuter av helgen!! Här har grejats med lite av varje. Firats födelsedag i efterskott, hälsat på hos mamma osv.
Idag har vi verkligen trist väder. Först snö och nu rejält regn...
Kram!

Anonym sa...

Funderade på att åka till blomster affären, men vädret är inte så lockande... det får bli kaffe och tårta istället.

Kram Birgitta