tisdag 30 april 2013

En härlig helg...

..har det varit här, då vi har haft två fantastiska dagar med sol och nåja, några regnstänk också, men det var inte många droppar som föll. Större delen av helgen har varit lite blåsig, men fylld av vårsol! Och det är fler än jag som passat på att hålla sig framme för att fånga några härliga solstrålar...


Nästan hela lördagen tillbringade jag i trädgården för att ta bort vissna blad och blommor som blivit kvar sen hösten. Skönt att få städa upp kring huset och förhoppningsvis blir det lite lättare för nya blommor att ta sig fram nu. Det blev också grillpremiär i lördags, tänk att det är lika gott varje år =)


Under söndagen röjdes det ordentligt i vår lada och två stora lass med skräp fick åka till återvinningen. Visst känns det riktigt bra att få röja undan, och nu finns det faktiskt lite plats över om jag nu skulle råka hitta något nytt på en loppis eller så... =) Den första tvätten för året hängdes också ut, det doftar ju så fantastiskt gott!


Påskliljorna i trädgården har inte slagit ut ännu, de verkar vara lite sena i år. Den här jag planterat i en av korgarna som står utanför dörren.

Nu är det dags för jobb igen, men sedan väntar några dagars ledighet. Hoppas på härligt majväder så att man kan fortsätta vara ute och njuta av sol och värme! Tack för att ni tittar in hos mig och lämnar så rara rader, vi ses snart igen hoppas jag!

Ha en härlig dag!

9 kommentarer:

Huset nummer tio sa...

Ja nu är verkligen våren här. Känns helt underbart. Härligt att ha rensat och röjt hemma, alltid bra att förbereda för loppisfynd. Jag har ett kalendaium på min hemsida choicesbyannie.se som kan vara värd att hålla koll på.

http://www.choicesbyannie.se/hem/kalendarium-16407199

Önskar dig en fantastisk dag
Kram
Annie

No34 sa...

Härligt att få vårstäda i trädgården. I år får jag göra nästan allt själv, när maken har dåligt med ork... Och det känns, trädgårdsarbete är inget latmansgöra!!
Önskar Dig en fin valborg, kram Kate

Annes vita rum sa...

Helgen bjöd på några solstrålar så här blev det också första tvätten på tork ute.Sen grillpremiär även här,dock med paraply:) Ha en fin Valborg..kramizar

Rosa i huset i vitt sa...

Ja nu är våren här om än så blåsigt idag..ska också göra lite röjning i våra förråd nu iår
ha en bra Valborg
kram Rosa

Huset på Backavägen sa...

Önskar dig en härlig valborg. Vill också ha mycket sol så trädgården sätter fart.
Kram Anki

House and Garden by Bia sa...

Tänk att i morgon är vi inne i maj månad!!!Nu går vi en fin tid till mötes;))
Ville bara önska dej en trevlig valborg;))
Ha det gott min vän!!

Lilla Källängen sa...

Har också hållig på att vårstäda och det känns så skönt efteråt och som sagt så har man plats för lite annat nu om man skulle hitta något:-)
Hoppas du får en riktigt skön valborg! Här har det haglat, blåst,regnat och solen har också ibland tittat fram men ikväll blir vi nog inomhus..
Ha det gott
Kramen Anneli

MirEll sa...

Visst är det underbart att våren äntligen är här, man blir så glad av alla små blommor som vågat titta upp och känslan efter att ha vårstädat trädgården är svår att slå.
Ha en bra dag. Kram Linda

Sussi sa...

Så många fina blommor ni har i trädgården. Nu börjar äntligen växtligheten vakna till liv. Idag är det underbart väder. Stora trädgårdsskötardagen är idag för våran del :)