måndag 8 oktober 2012

Ny härlig höstvecka...!

Vilken fantastisk helg det har varit! Bara några stänk av regn men till största delen underbart solsken hela helgen. Med så här fint väder får det för min del gärna vara höst till i mars. =) Bara en sak som är mindre bra med helgerna, de går alldeles för fort... =)


Passade på att vara ute en hel del under både lördag och söndag. Sista blomman som skulle flyttas på innan vintern är nu på plats, och två rosor har planterats. Hittade ett erbjudande på Odla.nu som jag beställde ifrån. Är verkligen nybörjare på rosor och köpte ett par New Dawn, som ska vara lättskötta. De har nu planterats och bäddats om ordentligt så att de ska kunna klara av eventuella köldknäppar. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att de rotar sig under hösten och växer fint till våren. Just nu önskar jag nästan att tiden kunde springa lite fortare... =)


Den här klockan har vi köpt i gårdsbutiken Romantiska Ting. Den ska nu få bo i vårt sovrum. Det var bara en av flera vackra klockor som fanns i den fina butiken. Romantiska Ting är en av butikerna jag sparat under fliken "Guldkorn" och där kommer snart att hållas julmarknad, som jag tror kommer bli något alldeles extra. Under fliken "Almanackan" hittar ni den.

Hoppas ni får en fin start på nya veckan!

11 kommentarer:

katha´s kortmakeri sa...

Lycka till med rosorna!!!
Bara älskar dina nya stansar skulle vilja ha....
Ha en fin dag!
Kram Katha

Huset nummer tio sa...

Åh så roligt med rosor, det skulle jag nog också gärna vela testa en dag;) Härlig klocka du inhandlat med, och dina stansar är supervackra och det påminner mig om att jag måste besöka stallqvarn nästa gång vi är i jönköping;)

Önskar dig en härlig dag
Kram
Annie

Titti sa...

Tittar in & önskar dig en fin start på veckan. Kram Titti (fd dumlefluff.blogspot.se)

Rosa i huset i vitt sa...

Hejsan såg att jag inte låg som följare ...har jag missat ..men nu gör jag det
Jättefin var den klockan.
ha en bra dag
kram Rosa

House and Garden by Bia sa...

New Dawn är en tålig ros, jag har också den så jag vet. Har haft den i flera år o den har klarat sig över vintern hittils i alla fall.
Klockan var ju bara såå fin, har en liknande (fniss).
Kram Bia

Viola sa...

Tack för dina ord, dom värmer i höstmörkret, kram

Änglarum sa...

Hej! New dawn är en fantastisk ros mamma satte den förra året!gröna friska blad o underbar blommning bjuder den på..spännande att se den till nästa år!kram kram Jessica

Gunillasljusglimtar sa...

Hej Petra! New Dovn har jag underbar ros! Ja vlket helgväder vi fick men idag stormade det på fm...riktigt kusligt! ha det gott Kram Gunilla

Titti sa...

Hej. Vad roligt att du gillade tagsen :-) Hoppas att du får ngn användning för dem. Ha en fin dag . Kram

idémakeriet sa...

Ja då förstår man att du vill att tiden rusar förbi, du är ju sugen på att se hur rosen kommer att utvecklas under våren, du vill se de blomma.
Kan tänka mig att du är nyfiken men jag ska hjälpa dig ur drömmen du ska vänta hela 5,5 månader till det blir förhoppningsvis bättre igen:)
Suck så är det.
Jag är en riktig sommar och vårtjej, om jag kunde vara ekorren skulle jag nu också bygga bo och kura ihop mig med en påse med nötter:)
Ha det så gott.
Kram gerda

Mycket annat & lite betong sa...

New Dawn har jag också och den blommar så fint fortfarande.
Vacker klocka också. Det ska bli kul att se vad du hittar på att göra med stansarna.

Ha en skön helg!
Agneta