måndag 1 oktober 2012

Bloggfunderingar...

För ett par år sedan läste jag inte en enda blogg. Det har verkligen förändrats! Det startade med att jag hittade några fina och intressanta bloggar som jag började läsa dagligen och jag startade min egen lilla blogg. Idag har antalet bloggar jag följer ökat väldigt mycket och jag älskar verkligen att surfa runt i detta fantastiska bloggland.

Jag är så glad att jag hittat alla dessa bloggar och är så tacksam för all inspiration jag får, för alla härliga recept, pysselidéer, utflyktstips, vardagsberättelser och mycket, mycket annat som alla delar med sig av och jag vill inte missa ett enda inlägg från bloggarna jag följer!

Därför är jag riktigt glad att jag hittade Google Reader, som hjälper mig genom att hålla reda på vilka inlägg jag har läst och vilka nya som gjorts sedan jag senast var inne och läste. Flera av er använder den säkert redan, men för er som använder Blogger och inte hittat den, finns den i Instrumentpanelen under Mina bloggar, till höger om Läslistan. Så nu har jag fullt upp med att lägga till mig som följare på alla fina bloggar jag vill läsa, för att inte missa ett enda inlägg. =)


Jag är också väldigt tacksam för alla härliga kommentarer som lämnas här i mitt lilla hörn av blogglandet. Det är så roligt när ni som är inne och läser bloggen tar er tid att lämna ett par rader och många gånger ger mig chansen att hitta till ännu fler fina bloggar att läsa. Tycker själv att det är roligt att lämna kommentarer och gör det gärna när jag har tid att unna mig en lite längre resa i blogglandet.

Här skulle jag också vilja lämna ett önskemål till er som har kommentarsgranskning i bloggen. Ibland är det nästan omöjligt att lista ut vilka bokstäver och siffror man ska skriva in för att kunna lämna kommentaren, och dessvärre ger man ibland upp. =( Kommentarsgranskningen och ordverifiering går att stänga av under Inställningar och gör det mycket lättare för oss läsare att lämna några rader när vi tittar förbi.


Hoppas att jag till kvällen ska hinna sitta en längre stund framför datorn och ta en tur runt i blogglandet för att se vad som hänt under helgen. =) Men nu är det strax dags att åka till jobbet. En ny härlig måndag ligger framför oss och också en ny månad. Och ny månad innebär vanligtvis att jag åker en extra tur till stan för att köpa in nya numret av favorittidningen Jeanne dÁrc Living. Längtar redan efter alla härliga bilder och reportage som jag vet att jag kommer hitta i den... =)
Tack för att ni tittade in, hoppas vi ses snart igen =)

11 kommentarer:

Rapport till Vänfors sa...

Visst är det så som du säger, bloggande är så himla livsbejakande:) Onda tungor säger: Den som bloggar har inget liv, vill bara ha uppmärksamhet,sitter hemma och fejkar ett liv som inte är verkligt, Då kontrar jag med att säga som så att lever de allra flesta utan blogg, det är inte så stor skillnad. Skillnaden ute på bloggarna är oftast ( tyvärr finns undantag men de rensas bort ganska snabbt)att här stöttar,berömmer,lyfter och peppar vi varandra. Visst finns det inlägg jag kanske inte tycker är så där jättebra men då kommenterar jag ju inte det...varför skulle jag slänga ur mig något nedlåtande när jag inte behöver? Hoppas bloggandet som fenomen kommit för att stanna. Finns ett enormt behov av detta. Sjukskrivna, arbetslösa, ensamma, blyga, tidspressade, deprimerade ja,alla har ett så stort utbyte av det. Så tack för just din blogg.
Kram Annika

Gardenhouse sa...

Ja visst är detta land så kul att surfa runt i, inspireras av, le åt och finna trevlig läsning av olika slag...är med dig i det du skriver helt och hållet!
Vilket bra tips! Tro om det funkar från blogg med? Annars får jag ta det från gårdsbloggen.
Måste kolla hur jag har det med granskning, men jag tror inte jag har det...
Ha en fin vecka!
Sussi

No34 sa...

Härligt med alla bloggar. Ett tag var jag så insnöad på inredningsbloggar, men tycker att det är lite kul med lite blandat i läsningen!! Önskar Dig en ny skön vecka, kram Kate

No34 sa...

PS Jag hoppas att min ordverifiering är borta nu, visste inte ens om att den var på...!!

House and Garden by Bia sa...

Har bara hållit på o blogga sedan maj, men jag är helt fast. Tycker det är kul att titta runt o få bloggvänner, vissa tycker man att man nästan känner lite(skratt). Själv har jag en enkel blogg men tycker det är såå kul att skriva om allt möjligt o att läsa era bloggar, så jag fortsätter...
Kramen..

Änglarum sa...

Hej! vilket klokt inlägg! jag kan bara nicka o instämma.Detta med alla fina bloggar o härliga människor förgyller min dag! må så gott o ha en fin vecka! kram Jessica

Huset nummer tio sa...

Även här uppskattas blogglandia väldigt mycket och tror inte att jag hade klarat mig utan den;)

Vilket bra tips att samla favoritbloggarna på , det måste kollas upp;)

Önskar dig en härlig dag
KRam ¨
Annie

Gunillasljusglimtar sa...

Jaa vilket härligt inlägg gumman...håller helt o hållet med dej i allt.Tagit bort min kommentarsgranskning för ett bra tag sen efter vänner som påpekade det...ha det såå gott nu...kram Gunilla

Lilla Källängen sa...

Jag håller fullständigt med dig! Startade min blogg för ungefär ett år sedan och tycker att det bara har blivit roligare för varje dag. Jag blev fast;-) Så kul att titta runt,få inspiration och byta ideér.
Google Reader visste jag inte om, måste kolla upp det, låter som en bra idé.
Vi ses snart;-)
Kram Anneli

idémakeriet sa...

Ja att blogga är härligt, håller helt med dig om det.
Man kan i timvis sjunka bort och läsa och titta på allt det fina andra visar.
Och sedan får man massvis med inspiration, gud vad härligt det är.
Toppen att du påpekade en gång till det med ordveriferingen, jag har gjord det också några gånger men det finns tyvärr fortfarande vänner som inte har ändrat det.
Ja man kan bli lätt så irriterat när man har knappat in dessa dumma siffror och bokstäver för fjärde gången och fortfarande inte har listat ut vad det står.
Desto fler människor som berättar att man kan stänga av det desto bättre:-)
Kram på dig.
Gerda

Rosa i huset i vitt sa...

håller med absolut ...har bara bloggat sen i dec förra året men en helt ny värld öppnade sig ju och så många vänner man har fått..helt underbart.
visste inte om google reader får kollas upp.

ha en bra kväll
kram Rosa