tisdag 10 december 2013

Julklappstider...

Vill börja med att tacka för de fina kommentarerna om min adventsljusstake! Vanligtvis är det inte så mycket inslag av färg i inredningen här hemma (och definitivt inte rött) men jag har kommit underfund med att just den här äppleröda färgen i ljusstaken, gör mig riktigt glad, och äpplen ska definitivt tas med vidare i tankarna när det blir nytt julpyssel, och tas med till nästa år.


Det är ju också julklappstider och även om vi inte byter så mycket julklappar, så är det några som ska inhandlas och slås in. Jag brukar ofta slå in julklappar i sparat material och undvika att köpa nytt om jag kan, men i år hittade jag ett papper, faktiskt på Ica Maxi, som jag verkligen gillar och en stor del av årets julklappsinköp fick bli inslagna i pappret.


Slå in julklappar är riktigt roligt, tycker jag. Slår mig gärna ner mitt på vardagsrumsgolvet framför kaminen och sprider ut klappar, papper och snören omkring mig och bara myser i allt juligt. =)


Önskar er alla en fin tisdag! Tack för att ni tittade in!

15 kommentarer:

"Hemmet är min vrå" sa...

Vad fina paket, jag gillar det naturliga, bra tips. Ha en fin tisdag. Kram Mimmi

Anneli sa...

Det där var riktigt fint det pappret..............
Jag är likadan där, älskar att slå in paket och försöker så gott jag kan att göra paketen personliga.

Kramkram,
Anneli

Änglarum sa...

Hej Petra! Så fina klappar,visst är det skoj att slå in o fixa med band o etiketter o dyl! Det ena pappret har jag själv, men inte öppnat rullen än :) hoppas nu snön stannar kvar! Det blir så mycke mysigare då. Ha det gott kram Jessica

Änglarum sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hjärtruds Stuga sa...

Vilket fin papper. Det ska jag kolla efter på Maxi. Din adventsljusstake är verkligen enkel och fin. Kul ide med att använda äpplen. Tack för tipset. ´

Ha en bra fortsättning på veckan

Kram Karin

Annes vita rum sa...

Den ljusstaken var verkligen speciell och jättefin! Gillas! Men konstigt nog det där med att slå in julklappar,det har jag aldrig gillat!
Ser att jag skiljer mig från mängden där:) önskar dig en fin vecka...kram

Unknown sa...

Det pappret gillar jag med, jättefint. Här slås inte paketen in med någon vidare omsorg det får jag erkänna. De bara slits upp så fort ändå....
Kram
//bara anna
annacecar.blogspot.com

Titti sa...

Vilka fina paket. Gillar ochså det naturliga. Ha en fin dag!

House and Garden by Bia sa...

Gillar också den lantliga stilen på paket...tyvärr ser jag sällan så fina paket.....och nu har vi nästan slutat att köpa julklappar också ;))...det blir bara mest till dottern sen byter vi ett paket med släkten vi är hos på julafton...vi spelar julklappsspelet...man byter paket under 10 min...man får ta ett paket om man får nr 1 eller sex...man spelar med tärning...det paket man har framför sej efter 10 min..det får man ;))...det var en lång föreläsning, hahaha
kramis bia

Huset på Backavägen sa...

Det papperet var väldigt fint och vilken fin adventstake du har gjort. Hos oss är det viktigare för barnen med ett datumljus som man tänder lite varje dag och ser hur det kryper ner mot jul, hihi.
Kram Anki

Black Iris sa...

Det var verkligen ett jättefint papper du fått tag på.. Din adventsstake i förra inlägget gillade jag skarpt.. Alla pratar om Ernst men har du sett "Strömsö" som går på Måndags-eftermiddagarna.. De gör också en massa inspirerande pyssel i ett jättemysigt hus.. Kanske inte bästa sändningstid 16.50 men man kan ju spela in..

Kram Maidi

Härliga Livet sa...

Så fina paket du har gjort. Önskar mig så fina faktiskt.
Jag tycker inte det är såå kul att slå in julklappar. Det blir ju en del när man har barn, men det minskar ju större dom blir så kanske jag oxå kan göra fina paket då.
Ha nu en skön kväll
Kram Pernilla

Rosa i huset i vitt sa...

så fina paket..gillar det papperet med
ha en fin helg
kram Rosa

Marie maräng sa...

Vilket fint papper du har hittat.. så mysiga paketen blev! Helt i min smak :)

Jag brukar också sätta mig på vardagsrumsgolvet och slå in julklapparna.

Önskar dig en fin helg!
Kram Marie

Ekenäsliv sa...

Så fina klappar!
Ja, det gillar jag med. Slå in och göra fina paket är nästan halva nöjet!
Å så fin adventsljusstake du gjort!
Kram Anna