onsdag 20 november 2013

Stjärnklart...

Vaknar upp till en kylig morgon med minusgrader, men med en vacker, stjärnklar himmel. Alla fantastiska stjärnor man ser här ute är en av fördelarna med att bo en bit utanför stan, dit ljuset från gatlyktor och skyltar inte når. Och jag gillar verkligen stjärnor! Jag har fortfarande inte påbörjat något julpyssel eller pynt, men när det händer, då gissar jag att stjärnor kommer bli en detalj som dyker upp ofta. Har hört att de spår snö i slutet av veckan, och även om jag inte är någon riktig vän av snö, ser jag ändå fram emot att vinterkänslan infinner sig efter en alldeles fantastisk höst.


Den här lyktan hittade jag på Skene Järn när vi var där för ett tag sedan. Gillar verkligen den rostiga ytan och de fina stjärnorna, och den fick en självklar plats i vardagsrummet bland de andra sakerna som numera går i lite mörkare toner.


Jag får fortfarande jobba ganska hårt för att bli vän med nya datorn och förstå hur allt hänger ihop. Tycker vanligtvis att det är ganska roligt när det dyker upp nya teknikprylar här hemma, men i det här fallet är det inte mycket som fungerar likadant som tidigare, så det kommer nog krävas en hel del tid och tålamod innan vi är överens. =) Fram tills dess är jag än gladare för min telefon som gör att jag fortfarande kan läsa alla härliga inlägg på bloggarna jag följer, och få bli inspirerad av allt vackert pyssel jag får se hos er!

Tror bestämt att det är dags för en liten tur runt i blogglandet, och jag önskar er en alldeles fantastisk dag!

6 kommentarer:

Huset på Backavägen sa...

Vilken härlig lykta, passar utmärkt. Hoppas du får en fin fortsättning på veckan.
Kram Anki

Marie maräng sa...

Jättemysig lykta! Passar fint in med de övriga grejerna :)

Önskar dig en fin helg!
Kram Marie

House and Garden by Bia sa...

jag kan nästan inte gå förbi ljuslyktor utan att köpa någon, haha....måste verkligen behärska mej ;).....din var robust och snygg ;))...jag gillar också stjärnor...är så mäktigt på kvällen/natten när dom lyser på himlen ;)......
kram på dej!
Britt

Ekenäsliv sa...

Så fin lykta! Ja, nu känner man allt för att mysa till det allt mer:)
Kram Anna

Hjärtruds Stuga sa...

Vilken mysig lykta. Jag bor också där det inte är några gatljus och är alldeles fascinerad varje gång det är stjärnklart. Speciellt när det blir vinter. Skulle kunna ligga på rygg och bara titta på alla stjärnor.

Må så gott

Kram Karin

maria at inredningsvis sa...

ÅHHH vad julmys:) nu måste jag bara börja pyssla på hemmaplan haha

vill du se en fin Fransk lägenhet kan du kika in min blogg idag:)

ha en härlig helg

LOVE Maria at inredningsvis - Swedish decor, food, and fashion