torsdag 22 november 2012

Ett mossigt inlägg...

Tack för era snälla kommentarer om min lilla krans. Det här med kransar är något jag gärna vill pyssla mer med. Upptäckte att det inte var så lätt, men väldigt roligt. Till helgen får det nog bli ytterligare en tur till skogen för att hämta lite mer pysselmaterial till fler dekorationer. Och nu börjar det också bli dags att förbereda adventsljusstakarna. Ser verkligen fram emot att få lite extra ljus i fönstren och börja nedräkningen mot en härlig jul!

I helgen som var hann jag också med att pyssla iordning ett litet mosshjärta. Jag hade sedan tidigare en metallstomme (som man säkerligen också kan skapa själv av ståltråd) som jag klädde med mossa och dekorerade med små ting.


En liten spetsrosett knöts dit och en liten tallkvist fästes vid hjärtat. Jag hade sedan förra året sparat små skridskor som hängde i kransen vi då hade på dörren. De fästes också i det lilla hjärtat.


Och så här blev hjärtat till slut. Gissar att det kommer bli ytterligare några mossiga inlägg framöver om det blir tid att hitta och pyssla med mer material i den här vägen.


Det har redan blivit torsdag och snart är det härlig helg igen! Det är nu julmarknadstider och jag önskar jag kunde besöka dem allihop =) För min del blir det försäljning på loppis på lördag och kanske blir det på söndag ett besök till Åhagas julmarknad som pågår under helgen. Och däremellan hoppas jag det blir ytterligare lite mer pyssel. Vad har ni trevliga planer för helgen?

20 kommentarer:

Tinis vita hem sa...

Jättevackert hjärta du pysslat! Skridskorna är så söta till pynt :)
Ha en fin dag!
kram Tini

Villa Hvit sa...

Vad du är duktig!! Jättefint hjärta har du gjort...de små skridskorna är så söta!!
Längtar oxå tills man får ställa upp ljusstakar och fixa...måste nästan binda fast händerna för att inte härja runt och ställa upp dem redan nu...;) hihi.
Så mysigt med julmarknad... vi har inte så mycket i närheten ...tror jag i alla fall. Kanske borde kolla upp det...fniss!!
Min helg kommer att bestå av barnmys och pepparkaksbak. Blir kul!!
Ha det underbart bra!!
Kramar Anetthe

Hjärtruds Stuga sa...

Så fint hjärtat blev. Jag gillar också mossa. Det går att göra så mycket fint med den och så tycker jag den hör till i julpyntet.

Ha en fin dag

Kram Karin

Titti sa...

Mosshjärtat blev jättefint. Får se hur mkt till man hinner pyssla innan bebis bestämmer sig för att komma. Ha en fin dag. Kram Titti

Marie maräng sa...

Vad fint mosshjärta! Jag tycker också det är jättekul med kransar och gärna lära mig mer om det...

Önskar dig en fin dag!
Kram Marie

House and Garden by Bia sa...

Det blev fin det hjärtat:)
Jag gjorde ett hjärta ifjol av en gammal kemtvätts galge som jag böjde till o klädde med mossa...den får vara med i år också, hihi.
Vi håller på att måla i gillestugan, så när det är klart, blir det att fixa till...kul!...nu håller pyntet på att komma upp, fniss!
Kram kram

Unknown sa...

Vilket vackert hjärta;) Tänk ändå hur vacker mossa kan vara;) Så roligt med loppis hoppas du säljer i massor. Själv ska jag jobba helga helgen men som tur är inte hela dagarna utan jag hoppas kunna gör ett besök på Cramers också för inhandladet av diverse julblommor;)

Önskar dig en härlig helg
Kram
Annie

carina sa...

fin krans va mysigt det låter att bo i ett torp, vi köpte ett annat hus för 3 år sedan , är som ett torp detta oxå litet men passar oss bra, då våra två barn är vuxna.

MirEll sa...

En sån fin hjärtkrans, det gjorde du bra.
Jag ska fixa granris som jag ska klä min veranda med och eventuellt ska vi ta en tripp till Jönköping och köpa julklappar.
Ha en bra dag! Linda

Rosa i huset i vitt sa...

jättefint hjärta..
ha en trevlig helg
kram Rosa

katha´s kortmakeri sa...

Så fint du pysslat. Ja visst är det kul att jobba med naturmaterial.
Här har det blivit lite shopping...
Kram Katha

maria sa...

Jag ska nog också försöka mej på att göra en krans :)

Mycket annat & lite betong sa...

Mysigt mossigt inlägg och hjärta! Fint med spetsband och skridskor.
Ditt förra inlägg var ju också mossigt och fint. Vackert med det naturliga.

Kram från Agneta som också har ett mossigt inlägg!

Titti sa...

Ja det är jätteroligt att titta in i alla härliga bloggar & få så mkt inspiration. Ha en fin söndag. Kram Titti

Fröken Tindra sa...

Ditt hjärta blev verkligen jättefint!
Man tager vad man haver och vips...
Kram!

lotta sa...

Oj så vackra kransar du har tillverkat! Tänk så mycket fint man kan göra av skogen. jag ska bege mig ut efter mer mossa kvistar idag! ha en fin söndag! Kram LOtta

Gardenhouse sa...

Så fint du gjort av natur material!
Det är ju så bara bäst =)
Hoppas helgen varit bra och önskar en fin start på veckan.
Söndags kram Sussi

Viola sa...

Det blev ett väldans rar hjärta, du skulle varit med på julmarknaden ! kram

idémakeriet sa...

Så fint ditt hjärta blev.
Mossan är alltså en sån vacker naturmaterial och man kan göra många fina ting med hjälp av mossa.
Ha en skön kväll.
Kram gerda

Nina sa...

Så fint. Jag har inte kommit igång med kransar ännu, men det finns flera stommar som väntar färdiga för att dekoreras. Hjärtan så klart ;)

Kram