fredag 2 november 2012

En härlig vecka...

Tack för alla fina kommentarer om vår vedspis! Visst är det lite kyligt i köket på morgonen, men det brukar inte ta så lång tid innan värmen från spisen har spridit sig. Och visst det är något visst med doften och sprakandet den delar med sig av.

Det har varit en härlig vecka, som vanligt i full fart, och nu har jag satt mig i soffan och njuter av en lugn fredagkväll...


Att det har varit en extra rolig vecka beror mycket på allt härligt som händer här i Blogglandet. Jag hade nämligen turen att vinna den fina utlottningen hos Annas Idéer, och blev så väldigt glad för det! Anna gör så fantastiskt fina saker! Har ni inte tittat in på hennes blogg kan jag verkligen rekommendera ett besök.


Dessutom har min lilla blogg fått tre awarder till, från tre tjejer med härliga bloggar som jag gärna läser och som jag också kan rekommendera ett besök hos, Huset Nummer 10, MirEll Design och Härliga Livet. Tack snälla ni!
Som jag tidigare skrev, så kan jag inte välja fem bloggar bland alla de fantastiska bloggar jag får läsa, jag vill helst lämna den vidare till er allihop!


Vad har ni för roliga planer för helgen? Jag hoppas på härligt väder så att jag kan fixa lite i trädgården, och förhoppningsvis hinns det med lite pyssel också =)
Hoppas ni får en fantastisk helg!

9 kommentarer:

Härliga Livet sa...

Grattis till alla dina Awarder. Dem är du värd.
Grattis till den fina vinsten frå härliga Anna.
Jag drar mot ullared nu, så jag vet hur jag ska spendera min Lördag.
Ha en härlig helg.
Kram Pernilla

Villa Hvit sa...

Stort grattis till awarderna... de är du såååå värd!!!
Å grattis till vinsten;)
Så fint med alla ljusstakarna i fönstret...underbart!!
Ha en finfin helg nu!!
Kramar Anetthe

Annes vita rum sa...

Fin bild! och grattis till Awarden och din fina blogg..kramizar

Unknown sa...

Du är så värd alla awarder;) Härliga bilder du visar som vanligt och stort grattis till vinsten hos Anna (lite avundsjuk är jag allt men tur att hon har en webshop som jag kan handla från istället)

Önskar dig en ljuvlig helg
Kram
Annie

No34 sa...

Grattis till Dina awarder!!! Grått och tråkigt väder just nu, men ryggsäcken ska packas med varm choklad och smörgåsar för lite spårning med hundarna och till kvällen är vi bjudna på maskerad hos en släkting!
Önskar Dig en härlig lördag, kram Kate

Marie maräng sa...

Grattis till vinst och awarderna! Det är du värd!

Det är så mycket jag skulle behöva göra i helgen så jag vet inte riktigt vart jag ska börja ;)

Önskar dig en fin lördag!
Kram Marie

MirEll sa...

Grattis till alla vinster och awarder, det är du verkligen värd.
Kom på att jag har glömt att plocka fram alla mina silverljusstakar när jag såg den vackra bilden på dylika i ditt fönster. Det ska jag nog göra omedelbart. =)
Själv ska jag ut på krogen och svänga mina lurviga ikväll, det var inte igår om man säger så, så jag måste nog avlurvigfiera de lurviga innan det är dags. ;)

House and Garden by Bia sa...

STORT GRATTIS!
Vad mysigt det ser ut i ditt fönster!
Vi är bortbjudna på middag ikväll!!
Ska bli skönt att sätta sig vid dukat bord :)
Ha de gott!
Stor kram

Rapport till Vänfors sa...

Men stort grattis:) Och du, vilket härligt ljusfönster...GILLA.
Kram Annika