tisdag 3 juli 2012

Småblommigt och sött...

Då var vår semestervecka med målning över och det är full fart på jobbet igen. Visst hann vi en bit på väg trots många skurar under veckan, men det är fortfarande en hel del kvar. Förhoppningsvis blir det några fina kvällar och helger framöver där vi kan måla vidare och sedan har vi ju ytterligare några semesterveckor längre fram att måla vidare på. =)

Under en av de regnigare dagarna tog vi paus och åkte på en liten shoppingrunda. Inga loppisfynd tyvärr men jag hittade en söt sommarklänning...


Den här hittade jag på Vero Moda och till riktigt bra pris. Sött mönster med de små blommorna och lite spetskant...


Tyvärr blev det inte några bra bilder på denna klänning. Nu är jag ingen duktig fotograf i övrigt heller, men kläder verkar jag av någon anledning ha extra svårt att fånga på bild. Ta gärna en titt i webshopen istället, som ni hittar här. =) Där finns bland annat en hel del snygga klänningar till sommarens och höstens fester...


Inhandlade också lite nytt pysselmaterial som jag tror kan bli en favorit. Hur kommer det sig egentligen att man får flest idéer och blir mest sugen på pyssel när man egentligen inte har tid? Är det samma sak för er? Jag måste helt enkelt skaffa mig en liten pysselbok att skriva ner mina tankar och idéer i, så att jag kan ta fram dem när tid blir.

Tack för alla fina kommentarer om min säckvåg, verkligen ett fynd jag gillar och som förhoppningsvis hittar sin plats någon annanstans än mitt i köket så småningom. =)

Jag tror bestämt att solen tittar fram, ser ut att bli en härlig julidag, nu hoppas vi bara på lite värme också! Ha en fin dag!

7 kommentarer:

Änglar & Hjärtan sa...

Jättesöt klänning! Den gillade jag mycket!

Visst känner jag igen mig om det du skriver om pysselidéer... har alltid massor idéer när jag inte har tid. och när jag väl har tid kan det stå helt still.. konstigt det där ;)

Ha en bra arbetsvecka och skönt att ni hann med en del målning!

kram Alexandra

No34 sa...

Ja, visst är det märkligt att alla ideer kommer när tiden är knapp.. Söt klänning du fyndat!! Kram Kate

Gardenhouse sa...

Så skönt att ni hunnit en bit på måla fronten! Vi lade ner alltihopa pga av vädret...bättre lycka nästa år ;)
Så söt klänningen var och vågen i förra inlägget var ju toppen fin!
Du har så mysigt hos dig,
Fin vecka till dig med kram Sussi

Änglarum sa...

Hoppas på lite sommar nu,så du kan använda din fina klänning! vi var på kusten över dagen i går,luften var kall o inga människor på stranden,kändes konstigt,med tanke på att det är sommar.kram Jessica

Anonym sa...

Vilken jättefin klänning, hoppas på värme det behöver vi.

Kram Birgitta

Marie maräng sa...

Hoppas du får soliga dagar så du får användning av den söta klänningen...

Önskar dig en fortsatt skön vecka.
Kram Marie

Rosa i huset i vitt sa...

Den var jättefin...och hoppas det blir varmt snart

Kram Rosa