fredag 18 april 2014

Äntligen här...

Med kaffekoppen i handen, ryggen mot ladugårdsväggen och näsan mot solen... Tvätten har för första gången i år hängts upp utomhus på tork, utemöblerna är på plats, små penséer har planterats och lyser i härliga färger och fåglarna kvittrar i kapp....det är vår!


Fantastiskt att känna solens strålar värma och att det plötsligt känns som om det nu finns ett par timmar till på dygnet! Häromdagen visade sig också de första vitsipporna här och överallt i trädgården börjar det titta upp små gröna blad, helt underbart! Vilket är ert bästa vårtecken?


En riktigt lång och ledig helg är här och jag ser fram emot att kunna tillbringa massor av tid utomhus, och hoppas att det blir riktigt härligt väder!
Önskar er alla en riktigt Glad Påsk och hoppas ni alla får en fantastisk helg!

7 kommentarer:

Anneli sa...

Hejsan.
Vad roligt att höra av dig.

Vårtecken för mig måste nog vara att gå i sandaler, då vet man att man kan ställa undan vinterskorna.

Glad påsk,
Kram Anneli

Änglarum sa...

Hej hej!!
Välkommen åter!! har saknat dina inlägg och kommentarer :)) ser att du förnyat din blogg snyggt!!! låter som en bra start på påsken,men solen har nog stannat hos dig!här är det grått och mulet o lite dugg i luften.Hoppas på det utlovade helg vädret,Glad påsk kram Jessica

Marie maräng sa...

Kul att höra i från dig!

Så fint du har fixat med ny header och allt!

Önskar dig en fin fortsättning på påsken!

Kram Marie

Gunillasljusglimtar sa...

Åh så kul att höra från dej Pethra! Här är det vårtecken med att hänga ut tvätten minsann...Vitsipporna har kommit det ÄR vååår! Kram Gunilla

Rosa i huset i vitt sa...

Ja det är vår...kul att se dig här igen
kram Rosa

House and Garden by Bia sa...

Trodde nästan du hade slutat blogga, hihi....kul att du är tillbaka i bloggvärlden ;))....trodde först jag kommit till fel blogg...för jag ser att du har gjort ny header, kul!
Hoppas påsken varit bra;)
Kram bia

Huset på Backavägen sa...

Åh äntligen är du här! Saknat dina inlägg! Vilken fin design du har fixat till! Önskar dig en fin vecka!
Kram Anki