torsdag 23 augusti 2012

Redo för hösten...

Det har verkligen varit några riktigt härliga varma dagar häromkring, men har ni märkt att höstkänslan börjar krypa fram? Hoppas att vi har flera fina dagar kvar med sommarkänsla, men det känns ändå som om hösten börjar närma sig. Jag ser fram emot mysiga kvällar med tända ljus och sprakandet från vedspis och kamin då kvällarna blivit lite kyligare.

Kanske behöver också garderoben uppdateras med lite höstkläder? Den här tröjan blev mitt första inköp till höstgarderoben. Den här härliga, varma tröja tänker jag krypa in i om höstrusket dyker upp...

Tröjan kommer från Love Forever och inhandlades på Nordljus till ett riktigt bra pris. Har tidigare tipsat om Nordljus nyhetsbrev som alltid är riktigt roliga att få. De är snyggt gjorda och tipsar om fina nyheter och erbjudanden med jämna mellanrum.

Men än så länge tänker jag försöka stanna kvar i sommarkänslan, så tröjan får vänta lite i garderoben. Har ni börjat med inköpen inför hösten?

4 kommentarer:

Tinis vita hem sa...

Vacker tröja, kommer att bli skön i höst :) Jag köpte nya höstkläder åt mig redan i somras :))
Ha en fin kväll!
kram Tini

Gardenhouse sa...

Vilken mysig tröja! Den blir gossig i höst mörkret.
Kram Sussi

Huset nummer tio sa...

Perfekt höst tröja, själv har jag spanat in några tröjor på nya jobbet som jag tror jag tar med mig hem imorgon;) För nu kan det behövas lite varmare plagg för usch för detta höstväder.

Önskar dig en härlig kväll
KRam
Annie
Ps. Loppis i grönahög på lördag samt kolla in auktionerna som är i helgen den i limmared är nog en höjdare;) (grönahög ligger utanför gällstad)

Rosa i huset i vitt sa...

snygg tröja ..skönt att krypa in i när höstrusket kommer
Kram Rosa